Franchise rijinstructeurs gezocht in heel Nederland!

O.a. in CBR-regio Utrecht (met SPOED meerdere rijinstructeurs!!!) en de CBR-regio’s Amersfoort, Amsterdam, Zaandam, Tiel, Harderwijk, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Gorinchem, Tilburg, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Gouda, Zwolle en Deventer.

Verdien ruim €3.400,- netto p.m. bij 46 werkweken van 40 uur.
Plus een prestatiebonus van max. €5.000 p.j. en eventuele andere bonussen.

Interesse? Meld je snel aan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking!

Feiten en fabels over salaris rijinstructeur

Wij zien een hoop feiten en fabels over het salaris van de rijinstructeur voorbij komen op diverse websites, Wij hopen hier wat verheldering in te kunnen brengen.

Meer uren, meer salaris?

Ja, dat is een feit! Of je nou in loondienst werkt of je hebt een eigen (franchise) rijschool, als je meer uren maakt, dan heb je altijd meer inkomen dan wanneer je minder uren maakt.

En als je een eigen (franchise) rijschool hebt, lopen de inkomsten bij meer les- en examenuren echter vele malen hoger op dan in loondienst.

Bij loondienst heb je namelijk een vast salaris en ga je dus ook een evenredig deel meer verdienen als je meer uren werkt.

Bij een eigen (franchise) rijschool ga je exponentieel meer verdienen bij meer les- en examenuren. Je hebt bij een eigen (franchise) rijschool namelijk niet te maken met salaris, maar met omzet, kosten en winst. (Winst is een klein beetje vergelijkbaar met jouw bruto salaris in loondienst).

Omzet – Kosten = Winst

Ga je meer uren maken, dan stijgt jouw omzet. Jouw kosten (op de variabele kosten zoals brandstof na) blijven gelijk. Er blijft dus meer geld over voor jou!

Meer omzet – Gelijke kosten = Meer winst

Meer ervaring, meer salaris?

Nee, ondanks dat soms anders wordt beweerd, hebben leeftijd en ervaring (nauwelijks tot) géén invloed op de hoogte van jouw salaris. Het is dus niet zo dat als je al jaren rijles geeft, dat je dan heel veel meer gaat verdienen.

Duurdere auto, meer salaris?

Nee, ook dat wordt vaak geroepen, maar dat is natuurlijk een fabel. Je omzet wordt niet hoger van een duurdere lesauto en je winst ook niet…integendeel! Hoe meer de lesauto kost, hoe minder winst er overblijft voor jou.

Gelijke omzet – Hogere kosten = Minder winst

Het is echter wel van belang dat je een goede, fijne en moderne lesauto kiest die aantrekkelijk is voor leerlingen en dat de auto voldoet aan de voertuigeisen van het CBR.

Bij Rijles Zonder Stress kun je kiezen uit de populaire lesauto’s Volkswagen Polo en een Volkswagen Golf. Dit zijn leaseauto’s met een flexibele kilometerbundel, waardoor je nooit teveel betaalt. Rijd je minder kilometers? Dan betaal je ook minder!

Start jij binnenkort jouw eigen rijschool bij Rijles Zonder Stress?

Meer informatie