Franchise rijinstructeurs gezocht in heel Nederland!

O.a. in CBR-regio Utrecht (met SPOED meerdere rijinstructeurs!!!) en de CBR-regio’s Amersfoort, Amsterdam, Zaandam, Tiel, Harderwijk, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Gorinchem, Tilburg, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Gouda, Zwolle en Deventer.

Verdien ruim €3.400,- netto p.m. bij 46 werkweken van 40 uur.
Plus een prestatiebonus van max. €5.000 p.j. en eventuele andere bonussen.

Interesse? Meld je snel aan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking!

Wat is een franchise rijschool?

Bij een franchise rijschool is er sprake van een commerciële samenwerking tussen twee zelfstandige partijen, de franchisegever en de franchisenemer. De franchisegever stelt tegen vergoeding een complete en succesvol gebleken bedrijfsformule ter beschikking aan de franchisenemer.

Franchise: een voordeel voor beide partijen

Het uitgangspunt bij franchise is dat beide partijen voordeel genieten van de samenwerking en doen waar zij goed in zijn. Kort gezegd houdt de franchisegever zich meer bezig met strategie, marketing en het managen van de totale organisatie. De rijinstructeur (franchisenemer) kan zich daardoor zoveel mogelijk storten op hetgeen hij of zij het liefste doet, namelijk het lesgeven.

Tip: Lees meer over de voordelen van een franchise rijschool? En welke extra voordelen je bij Rijles Zonder Stress hebt!

Onze ambitie is om van Rijles Zonder Stress een nog succesvollere franchiseformule te maken: succesvol voor onze klanten én onze franchisenemers!

Een franchise rijschool is echt iets anders dan loondienst

Ondanks dat er veel al voor je is geregeld of makkelijker wordt gemaakt, is een franchise rijschool echt iets heel anders dan werken in loondienst.

Een franchisenemer runt zijn of haar eigen rijschool binnen de franchiseformule en dat vraagt om ambitieuze ondernemende types die niet bang zijn om de zekerheden van loondienst in te ruilen voor de uitdaging van het zelfstandig ondernemerschap.

Wat bijvoorbeeld erg wennen zal zijn, is dat je niet meer vast elke maand hetzelfde vaste loon ontvangt. Als je een eigen rijschool hebt, zelfstandig of franchise, zijn je inkomsten afhankelijk van het aantal klanten dat je op dat moment hebt.

Ook daarom is het een voordeel om met een goede en betrouwbare franchise rijschool in zee te gaan. Je kunt dan al direct vanaf het begin profiteren van de naamsbekendheid, het goede imago en een bewezen effectieve marketingstrategie en heb je sneller een volle lesagenda.

We helpen jouw franchise rijschool succesvol te maken

Rijles Zonder Stress helpt niet alleen haar klanten zeker op weg, maar draagt ook graag bij aan jouw succes! Want jouw succes is tenslotte ook ons succes. Je krijgt van ons en onze samenwerkingspartners dus goede begeleiding: als rijinstructeur én als ondernemer.

Start jij binnenkort  jouw eigen rijschool  bij Rijles Zonder Stress?

Meer informatie