Franchise rijinstructeurs gezocht in heel Nederland!

O.a. in CBR-regio Utrecht (met SPOED meerdere rijinstructeurs!!!) en de CBR-regio’s Amersfoort, Amsterdam, Zaandam, Tiel, Harderwijk, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Gorinchem, Tilburg, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Gouda, Zwolle en Deventer.

Verdien ruim €3.400,- netto p.m. bij 46 werkweken van 40 uur.
Plus een prestatiebonus van max. €5.000 p.j. en eventuele andere bonussen.

Interesse? Meld je snel aan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking!

Franchise rijinstructeur worden bij Rijles Zonder Stress

Als franchise rijinstructeur start je je eigen rijschool binnen de franchisefomule Rijles Zonder Stress. Je hebt hierdoor veel meer vrijheid en veel hogere inkomsten per uur dan in loondienst. En ten opzichte van helemaal zelfstandig een eigen rijschool starten heeft franchise veel voordelen.

Rijles Zonder Stress is een landelijke franchise rijschool voor iedereen die zeker op weg wil in het verkeer: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. 

We pakken het anders aan dan de gevestigde orde van franchise rijscholen in Nederland en gaan voor topkwaliteit. Daartegenover mogen uiteraard ook goede inkomsten staan voor onze rijinstructeurs (wij zijn géén prijsvechter!).

Kenmerken van een goede franchise rijinstructeur

Ondernemerschap

Een goede franchise rijinstructeur is naast instructeur ook een échte ondernemer. Je denkt in kansen, zet net dat stapje meer voor je (potentiële) klanten en je bent niet bang om initiatief te tonen. Je vindt het leuk om samen met ons te groeien en een succes te maken van jouw eigen rijschool binnen de Rijles Zonder Stress-formule.

Topkwaliteit rijlessen

Je bent een ervaren of talentvol beginnend rijinstructeur, die gaat voor topkwaliteit rijlessen. Duidelijke uitleg, heldere feedback, live demonstraties en visuele ondersteuning (met o.a. 3D instructievideo’s en mobiele apps) zijn een belangrijk onderdeel van onze bewezen effectieve lesmethode.

Je weet rust in de auto te brengen en kunt goed evalueren en feedback geven. De onderdelen voertuigbeheersing, kijktechniek, verkeersinzicht en gevaarherkenning beheers je ook zelf als geen ander, waardoor het geven van een goede demonstratie voor jou geen enkel probleem is.

Zit je nog niet direct op het juiste niveau? (bijvoorbeeld omdat je net uit de opleiding komt). Dan helpen we je daarbij graag en krijg je goede begeleiding van ons.

Specialisatie Rijopleiding in Stappen (RIS), Rijangst en Faalangst

Rijles Zonder Stress werkt met de bewezen effectieve RIS-lesmethode. Daarnaast is Rijles Zonder Stress gespecialiseerd in mensen met Rijangst en Faalangst. Jij hebt daarom de specialisatie Rijopleiding in Stappen (RIS), Rijangst en Faalangst gedaan of je bent bereid je hierin te specialiseren (minimaal WRM-bijscholingsniveau).

Word je franchise rijinstructeur bij Rijles Zonder Stress? Dan krijg je van ons korting op je opleiding tot rijinstructeur én op de bijscholingen Rijangst en Faalangst bij De VerkeersAcademie.

Moet je nog rijinstructeur worden? Zorg dan dat je de opleiding rijinstructeur doet bij De VerkeersAcademie. Naast dat zij de verkeersopleider zijn met het hoogste slagingspercentage, hebben ze de RIS-lesmethode al standaard opgenomen in de basis opleiding rijinstructeur. Je hoeft hier dus géén aparte bijscholing meer voor te volgen. Dit bespaart je direct al €899,-.

Ook de bijscholingen Rijangst en Faalangst kun je volgen bij De VerkeersAcademie. Met de bijscholingen Rijangst (4 dagdelen) en Faalangst (2 dagdelen) die wij van je vragen, heb je direct al voldaan aan alle (vanuit de WRM) verplichte theoretische bijscholingen voor de komende 5 jaar. Hier hoef je dus later ook géén kosten meer voor te maken!

Service & Klanttevredenheid

Klanttevredenheid vind je – net als wij – superbelangrijk en je geeft klanten graag dat beetje extra service en aandacht dat ze verdienen. Door jouw inzet worden klanten echte Rijles Zonder Stress-ambassadeurs en delen ze hun goede ervaringen graag met anderen.

Commerciële vaardigheden

Wij zorgen voor een continue stroom van potentiële klanten (leads), die jij tijdens een proefles of intake een rijlespakket (of losse rijlessen) kunt verkopen. Hoe beter je dit doet, hoe eerder je een volle lesagenda hebt in de opstartperiode.

Een commerciële training is daarom ook onderdeel van de begeleiding die je bij Rijles Zonder Stress krijgt.

Communicatieve & sociale vaardigheden

Goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) is vereist. Je hebt namelijk intensief contact met je klanten tijdens de rijlessen, waarbij je alle lesstof duidelijk moet kunnen uitleggen, feedback moet kunnen geven en moet kunnen coachen.

Maar ook buiten de rijlessen heb je regelmatig contact met klanten en potentiële klanten: via telefoon, e-mail of whatsapp. Bijvoorbeeld om een proefles of intake in te plannen, vragen te beantwoorden, examens in te boeken, etc.

Door onze specialisatie en omdat we ook rijopleidingen verzorgen voor mensen mét rijbewijs, heb je als franchise rijinstructeur bij Rijles Zonder Stress te maken met mensen van alle leeftijden.

Goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn dus een must!

Planning

Een goede franchise rijinstructeur kan efficiënt  plannen. Zo houd je in je lesagenda bijvoorbeeld rekening met het niveau van de leerling, de afstand tussen de ophaallocaties, en bouw je ruimte in om klanten voldoende service en aandacht te kunnen geven. Door efficiënt te plannen (rijd je zelf ook ‘zonder stress’ ;-)) en houd je meer tijd over voor andere dingen.

Representatief

Als franchise rijinstructeur ben je het visitekaartje van Rijles Zonder Stress. Dat vraagt om een representatieve houding en uitstraling tegenover onze klanten. Wij zoeken moderne, zeer gemotiveerde en goedverzorgde franchise rijinstructeurs die bij Rijles Zonder Stress hun eigen rijschool willen starten en die – net als wij – topkwaliteit willen leveren.

Start jij binnenkort jouw eigen rijschool bij Rijles Zonder Stress?

Meer informatie