Franchise rijinstructeurs gezocht in heel Nederland!

O.a. in CBR-regio Utrecht (met SPOED meerdere rijinstructeurs!!!) en de CBR-regio’s Amersfoort, Amsterdam, Zaandam, Tiel, Harderwijk, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Gorinchem, Tilburg, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Gouda, Zwolle en Deventer.

Verdien ruim €3.400,- netto p.m. bij 46 werkweken van 40 uur.
Plus een prestatiebonus van max. €5.000 p.j. en eventuele andere bonussen.

Interesse? Meld je snel aan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking!

Hoe kan ik rijinstructeur worden?

Om rijinstructeur te worden moet je de opleiding rijinstructeur volgen (WRM-bevoegd zijn). Je moet een geldige WRM-pas hebben voor de categorie waarin je les wilt geven. Voor autorijlessen is dit categorie B.

De opleiding rijinstructeur volg je bij een erkende verkeersopleider zoals De VerkeersAcademie.

Franchise rijinstructeur worden? Kies onze opleiding met baangarantie!

Wil jij graag rijinstructeur worden? Volg dan de opleiding tot rijinstructeur bij De VerkeersAcademie, met baangarantie als franchise rijinstructeur bij Rijles Zonder StressBekijk onze vacature.

Rijles Zonder Stress heeft vacatures in héél Nederland. Start je eigen rijschool dus in je eigen woonplaats en werk altijd lekker dichtbij huis!

Wij gaan voor topkwaliteit! Daarom werken we alleen met de allerbesten van Nederland! Vandaar ook onze keuze om samen te werken met De VerkeersAcademie, die al jarenlang het hoogste slagingspercentage heeft en is uitgeroepen tot de beste verkeersopleider van Nederland.

Waarom kiezen voor de opleiding rijinstructeur bij De VerkeersAcademie?

Volg je opleiding bij De VerkeersAcademie met baangarantie bij Rijles Zonder Stress!

In 4 maanden kun je al rijinstructeur worden!

Afhankelijk van de studievorm die je kiest (klassikale lessen, e-learning of blended learning) en de tijd die je er zelf aan besteed, kun je binnen 4 maanden al bevoegd rijinstructeur zijn!

Vraag de studiegids aan!

Eisen rijinstructeur worden (toelatingseisen)

Als je rijinstructeur wilt worden, moet je aan een aantal eisen voldoen:

  • je bent in het bezit van een geldig rijbewijs
  • je spreekt vloeiend Nederlands
  • je hebt minimaal een LBO/VMBO-diploma (of een vergelijkbaar buitenlands diploma  )

Heb je niet de juiste vooropleiding? Dan moet je een geschiktheidstest doen bij het IBKI.

Kosten rijinstructeur worden

Je kunt bij De VerkeersAcademie de opleiding rijinstructeur B al volgen vanaf €2995,-, plus €985,- examenkosten.

De VerkeersAcademie heeft de RIS-lesmethode al standaard opgenomen in de opleiding rijinstructeur. Je hoeft dus géén aparte bijscholing meer te volgen voor RIS, zoals wel het geval is bij andere verkeersopleiders. Dit bespaart je direct al €899,-.

RIS staat voor Rijopleiding in Stappen, dat is de bewezen effectieve lesmethode, ontwikkeld door het CBR. Rijles Zonder Stress werkt ook met RIS-lesmethode. Deze bevoegdheid heb je bij Rijles Zonder Stress (en bij veel andere rijscholen) dus ook nodig als rijinstructeur.

Naast Rijbewijs B en Rijopleiding in Stappen (RIS) specialiseert Rijles Zonder Stress zich ook in Rijangst en Faalangst. Deze bijscholingen heb je nodig wanneer je bij Rijles Zonder Stress aan de slag gaat.

De kosten voor deze bijscholingen bij De VerkeersAcademie zijn:

Kies je voor Rijles Zonder Stress? Dan krijg je korting op je opleiding bij De VerkeersAcademie!

Bijscholingen zijn verplicht om je bevoegdheid te behouden

Heb je de opleiding rijinstructeur succesvol afgerond, dan ben je bevoegd rijinstructeur. Die bevoegdheid heb je (steeds) voor een periode van 5 jaar. Om je bevoegdheid te behouden, ben je verplicht om bijscholingen te volgen:

  • 6 dagdelen theorie
  • 2 keer praktijkbegeleiding (bij IBKI of CBR)

Met de bijscholingen Rijangst (4 dagdelen) en Faalangst (2 dagdelen), die je volgt vóór je rijinstructeur wordt bij Rijles Zonder Stress, heb je al direct al je theoretische bijscholingen voor de komende 5 jaar voor elkaar. Hier hoef je dus géén kosten meer voor te maken!

Deze bijscholingen kun je volgen bij De VerkeersAcademie.

Extra begeleiding bij Rijles Zonder Stress (géén extra kosten!)

De basisopleiding en de bijscholingen geven jou als nog niet meteen de juiste ervaring die je nodig hebt als rijinstructeur. Daarvoor moet je letterlijk kilometers maken. En dan het liefst met de juiste begeleiding. Het is fijn als je er niet alleen voor staat en je jezelf sneller kunt ontwikkelen. 

Daarom krijg je bij Rijles Zonder Stress goede begeleiding in je opstartperiode en zijn er bij ons volop opleidings- en trainingsmogelijkheden (ook later in het traject).

Opleiding rijinstructeur met STAP budget

Krijg je opleiding tot rijinstructeur (deels) vergoed met het STAP budget.

Korting op jouw opleiding rijinstructeur via Rijles Zonder Stress

Wil jij de opleiding rijinstructeur volgen en daarna aan de slag als franchise rijinstructeur bij Rijles Zonder Stress? Dan krijg je een mooie korting op jouw opleiding én op de bijscholingen.

Wanneer kan ik starten met de opleiding rijinstructeur?

Ben je enthousiast geworden over de opleiding rijinstructeur? Kijk dan even op de website van De VerkeersAcademie voor meer info en de startdata op de verschillende opleidingslocaties.

Let op: opleiding rijinstructeur + baangarantie + korting = aanmelden via Rijles Zonder Stress

Wil je in aanmerking komen voor de korting en de baangarantie? Meld je dan aan bij Rijles Zonder Stress en wij regelen jouw opleiding tot rijinstructeur bij De VerkeersAcademie!

Start jij binnenkort jouw eigen rijschool  bij Rijles Zonder Stress?

Meer informatie