Franchise rijinstructeurs gezocht in heel Nederland!

O.a. in CBR-regio Utrecht (met SPOED meerdere rijinstructeurs!!!) en de CBR-regio’s Amersfoort, Amsterdam, Zaandam, Tiel, Harderwijk, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Gorinchem, Tilburg, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Gouda, Zwolle en Deventer.

Verdien ruim €3.400,- netto p.m. bij 46 werkweken van 40 uur.
Plus een prestatiebonus van max. €5.000 p.j. en eventuele andere bonussen.

Interesse? Meld je snel aan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking!

Kosten van een franchise rijschool

Naast gebruikelijke kosten voor lesauto, brandstof, accountant, verzekeringen, opleiding tot rijinstructeur en de verplichte bijscholingen, heb je bij een franchise rijschool ook te maken met de volgende kosten:

  • entree fee (eenmalig)
  • franchise fee (periodiek)

Sommige franchiseformules vragen ook nog een aparte bijdrage voor de reclamekosten. Bij Rijles Zonder Stress is dit niet het geval.

Kosten van een franchise rijschool: waarom betaal ik entree fee?

Een entree fee is een eenmalige vergoeding, die de franchisenemer aan de franchisegever betaalt, om toe te mogen treden tot de franchiseformule.

Een entree fee dient o.a. als vergoeding voor de investeringen in tijd en geld, die de franchisegever heeft moeten doen voor het ontwikkelen van de franchiseformule en het werven van franchisenemers.

Entree fee Rijles Zonder Stress

Bij Rijles Zonder Stress willen we graag iets extra’s doen naast de entree fee, die je als franchisenemer aan ons betaalt.

Lokale marketingcampagnes

Wij verzorgen lokale marketingcampagnes in de regio waar jij als nieuwe franchisenemer je rijschool wilt gaan starten. Zo heb je snel een volle lesagenda!

Compleet startpakket, inclusief lesmateriaal, tablet en dakbord

Verder ontvang je van Rijles Zonder Stress een compleet startpakket, met alles wat je nodig hebt om direct goed van start te gaan met jouw eerste groep eigen klanten! (=volle lesagenda).

Training en begeleiding

Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan goede begeleiding voor jou in de opstartfase (en ook daarna!), zodat niets je in de weg staat om succesvol te zijn  als franchise rijinstructeur  bij Rijles Zonder Stress!

Kosten van een franchise rijschool: waarom betaal ik franchise fee?

Een franchise fee is een periodieke vergoeding, vast of variabel, die de franchisenemer aan de franchisegever betaalt om te kunnen profiteren van de voordelen van de franchiseformule.

De franchisegever houdt zich o.a. bezig met:

  • marketing & media inkoop
  • pers & PR
  • marktonderzoek & concurrentieanalyse
  • beheer & administratie van de franchiseorganisatie
  • service & back-office werkzaamheden
  • opleiding, training en begeleiding van franchisenemers
  • automatisering & digitalisering
  • relatiemanagement leveranciers / onderhandelingen over prijzen, producten en diensten

Als franchisenemer hoef je hierdoor minder aandacht te besteden aan deze zaken en kun je al je inzet richten op de dienstverlening en activiteiten van jouw vestiging. Hierdoor ben je in staat om meer rendement te behalen in minder tijd.

In ruil voor de franchise fee is de franchisegever ook verplicht de formule te onderhouden, door te blijven ontwikkelen en de concurrentiepositie van de formule te waarborgen en/of te verbeteren.

Franchise fee Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress werkt met een vaste franchise fee. Zo weet je iedere maand precies waar je aan toe bent en profiteer je zorgeloos van de  voordelen en toegevoegde waarde van de formule.

Een deel van de franchise fee reserveren wij om jou jaarlijks een zeer aantrekkelijke bonus uit te kunnen keren wanneer je goed presteert en je klanten tevreden zijn. 

Prestatiebonus

De prestatiebonus wordt uitgekeerd op basis van een puntensysteem, waarbij meerdere aspecten van jou als rijinstructeur én als franchisenemer worden belicht.

Hierdoor is het zowel voor ervaren als onervaren rijinstructeurs en ondernemers mogelijk om punten te scoren en zo een mooie bonus te verdienen.

De prestatiebonus kan oplopen tot wel €5.000,- excl. BTW per jaar.

Awards

Daar waar de prestatiebonus voor iedereen haalbaar is, zijn de awards alleen voor de allerbesten weggelegd. Blink jij uit in bijvoorbeeld hoogste slagingspercentage, klanttevredenheidscijfer of percentage verkochte proeflessen? Dan kom jij in aanmerking voor een award!

Award winnaars krijgen alle eer die ze toekomt binnen Rijles Zonder Stress en worden uitgenodigd hun tips en tricks te delen met de andere rijschoolhouders. Ook krijgen zij een leuke verrassing kado.

Door middel van de prestatiebonus en de awards worden alle rijinstructeurs gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen!

Start jij binnenkort  jouw eigen rijschool  bij Rijles Zonder Stress?

Meer informatie