Franchise rijinstructeurs gezocht in heel Nederland!

O.a. in CBR-regio Utrecht (met SPOED meerdere rijinstructeurs!!!) en de CBR-regio’s Amersfoort, Amsterdam, Zaandam, Tiel, Harderwijk, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Gorinchem, Tilburg, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Gouda, Zwolle en Deventer.

Verdien ruim €3.400,- netto p.m. bij 46 werkweken van 40 uur.
Plus een prestatiebonus van max. €5.000 p.j. en eventuele andere bonussen.

Interesse? Meld je snel aan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking!

Sollicitatieprocedure Rijinstructeur B (franchise)

In 10 stappen start je jouw eigen franchise rijschool bij Rijles Zonder Stress!

  1. Aanmelding via de website
   Aanmelden via de website heeft onze voorkeur, maar bellen of e-mailen kan natuurlijk ook.
  2. Telefonische kennismaking
   Na aanmelding bellen we jou zsm terug. We maken dan telefonisch alvast kennis en stellen je een aantal vragen (o.a. over jouw motivatie). Ook checken we of je voldoet aan de functieeisen en plannen een live kennismaking in.
  3. Kennismakingsgesprek (1e ronde)
   Tijdens het gesprek kom je alles te weten over Rijles Zonder Stress en de mensen achter de formule. Ook leren we jou graag beter kennen. Aan de hand van een rekenmodel krijg je een goed beeld van de inkomsten op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen (bv het gemiddelde aantal uren dat je werkt). Kort n
   a de kennismaking bellen we je op om te horen hoe je het eerste gesprek hebt ervaren en hoor jij of we in jou een geschikte kandidaat zien. 
  4. Ondertekening intentie-/geheimhoudingsverklaring
   In tegenstelling tot veel andere franchise rijscholen zijn wij heel open en transparant en mag je ons alles vragen. Om die reden vragen we je wel om vóór de 2e ronde een intentie-/geheimhoudingsverklaring te tekenen. Hiermee geef je aan dat je serieus overweegt om bij Rijles Zonder Stress een eigen rijschool te starten en geheimhouding te bewaren over alle informatie die we met elkaar delen.
  5. Financiële toetsing leasemaatschappij
   Omdat je bij ons een nieuwe leaseauto krijgt (waar je trouwens ook privé mee mag rijden!) voert onze leasemaatschappij een financiële toetsing uit. Zo weten we al vóór het 2e gesprek of je groen licht krijgt om een lesauto te leasen en of je dus toe kan treden tot de formule. In 95% van de gevallen is dit geen enkel probleem. 
  6. Ontvangst cijfers & franchiseovereenkomst
   Verder ontvang je, voorafgaand aan het 2e gesprek, van ons de franchiseovereenkomst en alle inhoudelijke en financiële details die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Denk aan de verwachte omzet, kosten, marges en winst op basis van het aantal uren dat jij wilt werken.
  7. Vervolggesprek (2e ronde)
   Tijdens het vervolggesprek duiken we samen dieper in de inhoudelijke en financiële details van de franchiseformule. Ook ontdekken we steeds beter of we bij elkaar passen en graag met elkaar samen willen werken.
  8. Ondertekening franchiseovereenkomst
   Is er een match? Dan bieden we jou graag een franchiseovereenkomst aan. Voor 3 jaar of 5 jaar, de keuze is aan jou! Een overeenkomst voor 5 jaar biedt uiteraard meer (financiële) voordelen. Denk aan een (5x) hogere prestatiebonus en een (4x) hogere korting op je opleiding en bijscholingen. Maar vind je die stap te groot? Dan is een overeenkomst voor 3 jaar voor jou wellicht een goed alternatief om mee te beginnen. Je kunt de overeenkomst na afloop kosteloos verlengen of omzetten naar een overeenkomst van 5 jaar.
  9. Voorbereidingen voor de start van jouw rijschool
   Na ondertekening van de overeenkomst gaan we samen met jou aan de slag om een soepele start van jouw eigen rijschool te realiseren. Dit houdt onder andere in dat je leaseauto wordt besteld (waarmee je ook privé mag rijden!), dat je van ons een uitgebreid startpakket krijgt (t.w.v. €1750,-) en dat er diverse trainings- en begeleidingsmomenten met jou worden ingepland. Ook starten we al ruim vóór de geplande startdatum de lokale marketingcampagnes in jouw regio op, zodat gelijk vanaf de start een goedgevulde lesagenda hebt!
  10. Start van jouw eigen rijschool!
   Je bent nu helemaal klaar om de deuren van jouw lesauto open te zetten voor jouw klanten! Heel veel plezier en succes toegewenst!

Let op: Ben je nog geen rijinstructeur? Maar wil je wel gaan franchisen bij Rijles Zonder Stress? En wil je in aanmerking komen voor de korting op je opleiding én op de bijscholingen? Teken dan éérst de franchiseovereenkomst en start dáárna met de Opleiding tot rijinstructeur bij De VerkeersAcademie (mét korting én met baangarantie bij Rijles Zonder Stress).

Start jij binnenkort jouw eigen rijschool bij Rijles Zonder Stress?

Meer informatie