Gastenboek

Reviews van klanten

10

Perfect!

Kwaliteit van de rijlessen zéér goed

De kwaliteit van de rijlessen zijn zeer maar dan ook zeer goed. Alles wordt op de juiste manier uitgelegd zodat ik het ook daadwerkelijk snap. Hier doet Ismaël dan ook écht zijn best voor. Dit wordt zeker gewaardeerd. Ik beveel deze rijschool dan ook zeker aan voor hen die graag hun rijbewijs willen halen.

10

Perfect!

Mijn vertrouwen weer helemaal terug!

Ik had al ruim 6 jaar mijn rijbewijs, maar reed nooit auto en had zelfs een soort rijangst ontwikkeld. Maar, na een paar lessen bij Ismaël, heb ik m’n vertrouwen weer terug! Ik ervaarde Ismaël’s lesstijl als erg prettig. Hij is geduldig, behulpzaam en gezellig. Dankzij Ismaël stapte ik iedere les weer met plezier in de auto, én stapte ik met wat extra zelfvertrouwen weer uit.

Ismaël, bedankt!

10

Perfect!

Altijd goede adviezen om jezelf te verbeteren

De kwaliteit van rijlessen zijn zeer goed. Na elke les geeft hij altijd goede uitleg en advies om jezelf te kunnen verbeteren. Dat vind ik belangrijk.

8

Geweldig!

Geduldig en met humor

Superfijne rijschool! Geduldig en met humor.

8

Geweldig!

Leerzame rijlessen

Elke les was weer een leermoment. Duidelijk, goede communicatie, fijn lesgeven. Dus ik heb zeker fijne rijlessen mogen rijden.

9

Fantastisch!

Van rijschool overgestapt en geen seconde spijt gehad

Hele positieve ervaring gehad. Was van een andere rijschool overgestapt en heb geleerd meer ontspannen te rijden. Ismael heeft heel veel geduld en legt alles heel duidelijk uit. Hij heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld richting mijn examen. Ik zou iedereen aanraden om bij Ismael zijn/haar rijbewijs te halen!!

9

Fantastisch!

Meer vertrouwen in mijn eigen kunnen

Er wordt op een rustige en deskundige manier instructies gegeven tijdens de rijlessen. De instructeur Ismaël probeert je angst/onzekerheid te doorgronden en daarop in te spelen. Omdat je angst/stress daardoor ook serieus genomen werd, lukte het mij beter om met mijn angst aan de slag te gaan en mezelf te zijn. Mijn schaamte om niet te durven rijden verdween ook. Ik kreeg daardoor meer vertrouwen in mijn eigen kunnen. Nu durf ik in elk geval weer te rijden na 9 jaar!!
Dank je wel Ismaël!

9.7

Fantastisch!

Super goede rijlessen!

Geduldige rij-instructeur, die precies doorheeft welke stijl van lesgeven bij de leerling past. Altijd heldere communicatie en super goede service!

10

Perfect!

Goede begeleiding

Goede begeleiding!

10

Perfect!

Ontspannen en goed verder geholpen

Heel fijn! Ismaël blijft fijn ontspannen en is goed bereikbaar. Luistert naar je en heeft mij zeker goed verder geholpen. Ik ben zeer tevreden. Bedankt!

10

Perfect!

Zéér tevreden over mijn rijschool!!

Hele fijne rijlessen gevolgd bij Rijles Zonder Stress. Ismaël is een fijne en zeer geduldige instructeur die rust in de auto goed kan bewaren. Wat ik vooral fijn vond is dat ik iedere les dezelfde instructeur kreeg. Hierdoor wist hij precies waar ik aan moest werken en bouwde we een band op samen waardoor de rijlessen, naast leerzaam, ook gezellig werden. Uiteraard ook altijd een lekker pepermuntje tijdens de lessen. Zéér tevreden over mijn rijschool!!

Type rijopleiding: Rijbewijs halen
Gekozen pakket: Zeker Compleet

8.7

Geweldig!

Beter en veiliger leren autorijden

Zeer professionele en betrokken rijinstructeur. Heeft mij absoluut geleerd om zekerder achter het stuur te zitten en daardoor beter en veiliger te kunnen rijden.

Type rijopleiding: Rijangst overwinnen
Gekozen pakket: Zeker Zonder Angst

  • 1
  • 2
  • 4