Gastenboek

Reviews van klanten

8

Geweldig!

Leerzame rijlessen

Elke les was weer een leermoment. Duidelijk, goede communicatie, fijn lesgeven. Dus ik heb zeker fijne rijlessen mogen rijden.

Sophie Bijsterbosch, Zeist

10

Perfect!

Mijn vertrouwen weer helemaal terug!

Ik had al ruim 6 jaar mijn rijbewijs, maar reed nooit auto en had zelfs een soort rijangst ontwikkeld. Maar, na een paar lessen bij Ismaël, heb ik m’n vertrouwen weer terug! Ik ervaarde Ismaël’s lesstijl als erg prettig. Hij is geduldig, behulpzaam en gezellig. Dankzij Ismaël stapte ik iedere les weer met plezier in de auto, én stapte ik met wat extra zelfvertrouwen weer uit.

Ismaël, bedankt!

Floortje, Utrecht

9

Fantastisch!

Van rijschool overgestapt en geen seconde spijt gehad

Hele positieve ervaring gehad. Was van een andere rijschool overgestapt en heb geleerd meer ontspannen te rijden. Ismael heeft heel veel geduld en legt alles heel duidelijk uit. Hij heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld richting mijn examen. Ik zou iedereen aanraden om bij Ismael zijn/haar rijbewijs te halen!!

9

Fantastisch!

Meer vertrouwen in mijn eigen kunnen

Er wordt op een rustige en deskundige manier instructies gegeven tijdens de rijlessen. De instructeur Ismaël probeert je angst/onzekerheid te doorgronden en daarop in te spelen. Omdat je angst/stress daardoor ook serieus genomen werd, lukte het mij beter om met mijn angst aan de slag te gaan en mezelf te zijn. Mijn schaamte om niet te durven rijden verdween ook. Ik kreeg daardoor meer vertrouwen in mijn eigen kunnen. Nu durf ik in elk geval weer te rijden na 9 jaar!!
Dank je wel Ismaël!

9.7

Fantastisch!

Super goede rijlessen!

Geduldige rij-instructeur, die precies doorheeft welke stijl van lesgeven bij de leerling past. Altijd heldere communicatie en super goede service!

10

Perfect!

Goede begeleiding

Goede begeleiding!

10

Perfect!

Ontspannen en goed verder geholpen

Heel fijn! Ismaël blijft fijn ontspannen en is goed bereikbaar. Luistert naar je en heeft mij zeker goed verder geholpen. Ik ben zeer tevreden. Bedankt!

10

Perfect!

Zéér tevreden over mijn rijschool!!

Hele fijne rijlessen gevolgd bij Rijles Zonder Stress. Ismaël is een fijne en zeer geduldige instructeur die rust in de auto goed kan bewaren. Wat ik vooral fijn vond is dat ik iedere les dezelfde instructeur kreeg. Hierdoor wist hij precies waar ik aan moest werken en bouwde we een band op samen waardoor de rijlessen, naast leerzaam, ook gezellig werden. Uiteraard ook altijd een lekker pepermuntje tijdens de lessen. Zéér tevreden over mijn rijschool!!

Type rijopleiding: Rijbewijs halen
Gekozen pakket: Zeker Compleet

8.7

Geweldig!

Beter en veiliger leren autorijden

Zeer professionele en betrokken rijinstructeur. Heeft mij absoluut geleerd om zekerder achter het stuur te zitten en daardoor beter en veiliger te kunnen rijden.

Type rijopleiding: Rijangst overwinnen
Gekozen pakket: Zeker Zonder Angst

10

Perfect!

Positieve en ontspannen sfeer in de auto

Heel fijne lessen gehad van Ismaël. Instructeur was altijd op tijd, nam de tijd om alles goed uit te leggen en zorgde voor een positieve en ontspannen sfeer in de auto. Gaf me het vertrouwen om zelf de weg op te gaan en stimuleerde me om weer zelf te gaan rijden.

Type rijopleiding: Opfriscursus
Gekozen pakket: Losse rijlessen (mét rijbewijs)

8

Geweldig!

Duidelijke uitleg en structuur

Ismaël is een goede instructeur. Hij legt duidelijk uit is geduldig en behoud structuur. Zeker een aanrader.

Type rijopleiding: Rijbewijs halen
Gekozen pakket: Zeker Compact

10

Perfect!

Na de proefles wist ik het gelijk: een goede keuze!

Door te zoeken naar rijscholen die gespecialiseerd zijn in faalangst kwam ik terecht bij ‘Rijles zonder Stress’. Na het aanvragen van een proefles via de site, kreeg ik binnen 5 minuten al een telefoontje van Ismaël om de proefles in te plannen!

Na de eerste proefles wist ik al gelijk dat ik een goede keuze had gemaakt! Ismaël is een zeer bekwame instructeur. Hij is eerlijk over wat je fout doet en laat ook zeker weten als je het gewoon goed doet. Hij kan erg goed uitleggen en gebruikt zonodig ook plaatjes voor verduidelijking. Daarnaast is hij erg kalm en geduldig en legt je graag dingen meerdere keren uit totdat je het echt snapt.

Door mijn onzekerheid waren de rijlessen voor mij best wel spannend, maar Ismaël zorgde ervoor dat door het stilzetten van de auto om situaties te bespreken de rust steeds weer terugkeerde in de auto. Ook zijn goede gevoel voor humor zorgde ervoor dat ik wat meer ontspannen achter het stuur zat. Het was hard werken om ondanks mijn onzekerheid mijn rijbewijs te halen, maar door de goede rijlessen is het me gelukt!

Ik ben heel erg blij dat ik Ismaël als instructeur heb gehad; hij is echt begaan met jou als persoon en is erg gemotiveerd om van jou een zo goed mogelijke bestuurder te maken. Dus als je op zoek bent naar een goede rij-instructeur, dan raad ik je aan om niet meer verder te zoeken en te kiezen voor Ismaël!

Type rijopleiding: Rijbewijs halen
Gekozen pakket: Zeker Compact