Franchise rijinstructeurs gezocht in heel Nederland!

O.a. in CBR-regio Utrecht (met SPOED meerdere rijinstructeurs!!!) en de CBR-regio’s Amersfoort, Amsterdam, Zaandam, Tiel, Harderwijk, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Gorinchem, Tilburg, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Gouda, Zwolle en Deventer.

Verdien ruim €3.400,- netto p.m. bij 46 werkweken van 40 uur.
Plus een prestatiebonus van max. €5.000 p.j. en eventuele andere bonussen.

Interesse? Meld je snel aan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking!

Rijles Zonder Stress, een franchise rijschool met een missie!

Rijles Zonder Stress is een landelijke franchise rijschool, die het anders aanpakt dan de gevestigde orde van franchise rijscholen in Nederland.

Wij gaan voor topkwaliteit rijlessen en topscores als het gaat om klanttevredenheid. En daartegenover mogen uiteraard ook goede inkomsten staan voor onze rijinstructeurs (wij zijn géén prijsvechter!)

Rijles Zonder Stress wil iedereen in Nederland (weer) zeker op weg helpen in het verkeer: jong en oud, mét of zónder rijbewijs.

Een franchise rijschool met een uniek concept!

Het Rijles Zonder Stress-concept is uniek in Nederland. Er is geen enkele (franchise) rijschool in Nederland, die zich zo specifiek richt op zowel mensen mét als zónder rijbewijs. Hierdoor spreken we een hele brede doelgroep van mensen aan van alle leeftijden.

Ook de specialisatie in Rijbewijs B, Rijopleiding in Stappen (RIS), Rijangst en Faalangst maakt onze formule onderscheidend van iedere andere (franchise) rijschool in Nederland.

Tip: Lees ook het verhaal achter Rijles Zonder Stress als je meer wilt weten over het ontstaan van de rijschool, de franchiseformule en over de oprichters van Rijles Zonder Stress.

Start jij binnenkort jouw eigen rijschool bij Rijles Zonder Stress?

Meer informatie