Naast hoge kwaliteit rijlessen, kun je van Rijles Zonder Stress een zeer goede service verwachten. Services waar je niet alleen tijdens je rijopleiding wat aan hebt, maar ook daarna!

Intakegesprek, rijtest en advies op maat (90 min)

Tijdens het intakegesprek en de rijtest bespreken en bekijken we (de oorzaak van) jouw rijangst en krijg je een advies op maat. Dit is al standaard onderdeel van je rijopleiding bij het pakket ‘Zeker Zonder Angst’. Besluit je na de intake toch niet door te willen zetten, dan betaal je alleen het bedrag van de intake en zit je verder nergens aan vast.

Rijlessen in blokken van minimaal 2 uur (neem je tijd!)

Je rijdt in blokken van minimaal 2 uur. Hierdoor is er voldoende ruimte om tussentijds te pauzeren als het autorijden je even teveel wordt. Neem dus ook echt je tijd.

Opgehaald worden waar jij wil

Mensen met rijangst schamen zich soms en willen dan liever niet thuis opgehaald worden. Dat is geen enkel probleem! Geef zelf aan waar je opgehaald en weer teruggebracht wilt worden: thuis of op een andere locatie in de regio waar Rijles Zonder Stress autorijlessen verzorgt. Zeg jij het maar!

Korting op de opfriscursus ‘Zeker Rijvaardiger’ (10%)

Rijles Zonder Stress wil dat je ook na het afronden van je rijopleiding zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen op weg blijft gaan. Daarom nodigt Rijles Zonder Stress je – indien nodig – van harte uit om na het afronden van je rijopleiding terug te komen voor een opfriscursus, waardoor jij weer zeker op weg kunt!

Je krijgt een korting van 10% op de opfriscursus ‘Zeker Rijvaardiger’. Deze korting kun je 6-24 maanden na afronding van je rijopleiding verzilveren. Ook daarna is het natuurlijk nog mogelijk deze opfriscursus te doen. Dan geldt het normale tarief.