Snel geslaagd met een spoedcursus rijbewijs!

Wil jij snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedcursus rijbewijs. Je gaat dan meerdere keren per week / meerdere uren per dag rijlessen.

Wij helpen jou om snel je rijbewijs te halen

Ondanks de soms lange wachttijden bij het CBR, kunnen we je in ieder geval helpen om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Dit vraagt snelheid van de rijschool, maar ook snelheid van jou.

Zo regelen we samen jouw spoedcursus rijbewijs

Rijles Zonder Stress denkt graag met je mee! Eerst moet jij een aantal dingen regelen, daarna kunnen wij voor jou aan de slag.

In het kort:

  • Theorie halen (jij)
  • Proefles nemen / Rijlespakket kiezen (jij)
  • Rijles Zonder Stress machtigen / Gezondheidsverklaring invullen op cbr.nl (jij)
  • Examendatum en rijlessen inplannen tot aan je examendatum (wij / samen)

Theorie halen

Voor je kunt starten met een spoedcursus moet je in bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Zonder dit theoriecertificaat kunnen we namelijk geen examen voor je inboeken bij het CBR.

Heb je nog geen theorie gedaan? Start dan met onze supermoderne (3D!) online theorie cursus (incl. online 3D examen training) en plan je theorie-examen in op cbr.nl.

Proefles nemen / Rijlespakket kiezen

Meer info over de pakketten vind je op deze website. Ook tijdens de proefles kan je rijinstructeur hier uitgebreid uitleg over geven.

Voor een spoedcursus rijbewijs adviseren wij het pakket ‘Zeker Compact’.

Check hier hoeveel rijlessen jij nodig hebt.

Rijles Zonder Stress machtigen / Gezondheidsverklaring invullen op cbr.nl

Om voor jou een examen te kunnen boeken, moet je Rijles Zonder Stress als jouw rijschool machtigen en een gezondheidsverklaring invullen op cbr.nl. Hoe je dit moet doen, staat in de checklist die je van ons krijgt tijdens de proefles. Je kunt het ook vinden op cbr.nl.

Examen boeken en rijlessen inplannen

Vanaf je examendatum rekenen we terug en plannen we, in overleg met jou, al je lessen tot aan je examen in één keer in. Aan jou de keuze of je dan in een korte tijd juist heel veel lessen wilt nemen of dat je de lessen meer wilt verspreiden over de tijd tot aan je examen.

TIP: Les minimaal 2 keer per week om meer effect uit je rijlessen te halen (je bouwt dan sneller routine op en je verhoogt daarmee je kans om in 1 keer te slagen aanzienlijk!).

In de startblokken voor je spoedcursus rijbewijs!

Ben je klaar om je examendatum in te plannen en te starten met je spoedcursus rijbewijs?