Gastenboek

Na de proefles wist ik het gelijk: een goede keuze!

User Rating: 10

Door te zoeken naar rijscholen die gespecialiseerd zijn in faalangst kwam ik terecht bij ‘Rijles zonder Stress’. Na het aanvragen van een proefles via de site, kreeg ik binnen 5 minuten al een telefoontje van Ismaël om de proefles in te plannen!

Na de eerste proefles wist ik al gelijk dat ik een goede keuze had gemaakt! Ismaël is een zeer bekwame instructeur. Hij is eerlijk over wat je fout doet en laat ook zeker weten als je het gewoon goed doet. Hij kan erg goed uitleggen en gebruikt zonodig ook plaatjes voor verduidelijking. Daarnaast is hij erg kalm en geduldig en legt je graag dingen meerdere keren uit totdat je het echt snapt.

Door mijn onzekerheid waren de rijlessen voor mij best wel spannend, maar Ismaël zorgde ervoor dat door het stilzetten van de auto om situaties te bespreken de rust steeds weer terugkeerde in de auto. Ook zijn goede gevoel voor humor zorgde ervoor dat ik wat meer ontspannen achter het stuur zat. Het was hard werken om ondanks mijn onzekerheid mijn rijbewijs te halen, maar door de goede rijlessen is het me gelukt!

Ik ben heel erg blij dat ik Ismaël als instructeur heb gehad; hij is echt begaan met jou als persoon en is erg gemotiveerd om van jou een zo goed mogelijke bestuurder te maken. Dus als je op zoek bent naar een goede rij-instructeur, dan raad ik je aan om niet meer verder te zoeken en te kiezen voor Ismaël!

Type rijopleiding: Rijbewijs halen
Gekozen pakket: Zeker Compact