Bedankt voor je aanmelding!

Eén van onze rijinstructeurs neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een proefles, intake of opfriscursus.

Proefles

Wil jij graag je rijbewijs halen? Maak dan tijdens een proefles kennis met jouw rijinstructeur. Je kunt dan onze bewezen lesmethode ervaren terwijl jij zelf de auto bestuurt. Ook krijg je uitleg over de diverse pakketten die je kunt kiezen. Losse rijlessen zijn uiteraard ook mogelijk.

Een proefles is gratis bij afname van een pakket (anders slechts €35,-).

Intake

Heb je al een rijbewijs en wil je graag je rijangst overwinnen? Kies dan voor het uitgebreide intake (90 min).

De intake kost €110,- en is al standaard onderdeel van het pakket ‘Zeker Zonder Angst’. Kies je voor dit pakket, dan wordt het bedrag van de intake in mindering gebracht op de kosten van je pakket. Losse rijlessen zijn uiteraard ook mogelijk.

Opfriscursus

Heb je al een rijbewijs en wil je graag je rijvaardigheid en verkeerskennis opfrissen? Kies dan voor de opfriscursus. In de 3 uren die je aaneengesloten rijdt, komen de meest voorkomende verkeerssituaties en handelingen aan bod. De focus ligt op de dingen waar jij moeite mee hebt. Geef dit dus ook duidelijk aan.

Met het bijspijkerboekje voor automobilisten t.w.v. €25,- erbij, is ook je verkeerskennis weer helemaal up-to-date.

Wil je van tevoren eerst kennismaken met je rijinstructeur en onze lesmethode? Of twijfel je of een korte opfriscursus voor jou voldoende is? Kies dan voor het uitgebreide intake (90 min) en kijk samen met je rijinstructeur wat het beste bij jou past.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Ismaël van Reede & Marloes van Deventer
Directie Rijles Zonder Stress
06-51444319 (Ismaël)