Beste rijschool Alkmaar e.o.

Rijles Zonder Stress biedt in de regio Alkmaar moderne rijopleidingen aan voor iedereen die zeker op weg wil: jong en oud, mét en zónder rijbewijs.

Kom bij ons je rijbewijs halen, rijangst overwinnen of doe een opfriscursus autorijden

Onze rijinstructeurs zijn gespecialiseerd in Rijbewijs B / auto (handgeschakeld), Rijopleiding in Stappen (RIS), Rijangst en Faalangst.

Autorijschool in de regio Alkmaar

Rijles Zonder Stress verzorgt topkwaliteit rijlessen in meer dan 250+ plaatsen in 6 provincies in Nederland.

In de regio Alkmaar kun je bij onze rijschool terecht in de gemeenten: AlkmaarBergenCastricumDijk en WaardHeilooHollands KroonKoggenlandOpmeerSchagen en Uitgeest. De rijlessen worden gegeven in de volgende plaatsen: 

Maarliefst 99% beveelt Rijles Zonder Stress aan!

John Doe
Lykele
Lykele
Rijbewijs gehaald
Read More
Ik heb veel ervaring gehad met verschillende rijinstructeurs bij andere rijscholen, maar bij Rijles Zonder Stress kreeg ik veruit de beste begeleiding die ik ooit heb gehad. Duidelijke en persoonlijke uitleg, plus veel geduld. Erg fijn als je moeite hebt met autorijden! Verder keuze uit goede lespakketten en de RIS-methode is super duidelijk. Erg spijtig dat ik niet bij deze rijschool ben begonnen met lessen. Dan had ik mijn rijbewijs aanzienlijk sneller gehaald.
Sander
Sander
Rijangst overwonnen
Read More
Ik had al een rijbewijs, maar durfde voor de lessen bij Rijles Zonder Stress niet zelf in een auto te rijden. Door de opbouwende structuur van de lessen heb ik zonder stress binnen een paar maanden weer het vertrouwen gekregen om zelf te rijden. Zeker aan te bevelen dus!
Marte
Marte
Opfriscursus gedaan
Read More
Ik had al twee jaar niet meer gereden. Daarvoor ook al weinig zelfvertrouwen. Besloten het weer op te pakken. Tja, dat vond ik best spannend! Ontzettend fijn om hier een opfriscursus autorijden van 3 uur te doen. Werkelijk alles doorgenomen, de theorie en de praktijk. En weer even wat kilometers gemaakt. Mijn rijinstructeur heeft veel geduld, is zeer vriendelijk en het was ook nog eens erg gezellig met hem. Scheelt enorm dat er iemand naast je zit en het begrijpt dat je het even spannend vindt. Ben onzeker in de auto gestapt, maar ben met zelfvertrouwen eruit gestapt. Nu durf ik het autorijden weer zelfstandig op te pakken. Heel erg bedankt!