Rijles Zonder Stress Alkmaar e.o.

Rijles Zonder Stress biedt ik de regio Alkmaar moderne rijopleidingen aan voor iedereen die zeker op weg wil: jong en oud, mét en zónder rijbewijs.

Kom bij ons je rijbewijs halen, rijangst overwinnen of doe een opfriscursus autorijden

Onze rijinstructeurs zijn gespecialiseerd in Rijbewijs B / auto (handgeschakeld), Rijopleiding in Stappen (RIS), Rijangst en Faalangst.

Autorijschool regio Alkmaar

Rijles Zonder Stress verzorgt topkwaliteit rijlessen in meer dan 250+ plaatsen in 6 provincies in Nederland.

In de regio Alkmaar kun je bij onze rijschool terecht in de gemeenten: AlkmaarBergenCastricumDijk en WaardHeilooHollands KroonKoggenlandOpmeerSchagen en Uitgeest. De rijlessen worden gegeven in de volgende plaatsen: 

Maarliefst 99% beveelt Rijles Zonder Stress aan!

John Doe
Amarens
Amarens
Rijbewijs gehaald
Read More
Ik heb wel eens eerder bij een andere rijschool geprobeerd mijn rijbewijs te halen, en dat ging (zacht gezegd) niet zo soepel. Mijn eerdere rijinstructeur was erg aardig, maar het kwartje viel maar niet. Ik zag mezelf daardoor als een hopeloos geval. Toch besloot ik het nog een keer gaan proberen bij Rijles Zonder Stress. Daar ben ik achteraf enorm blij mee. Tijdens de rijlessen heb ik nooit meer dat radeloze gevoel gehad dat autorijden een soort magie is die ik niet beheers. Ik snap het eindelijk! De lessen zijn stapsgewijs opgebouwd en twee uur lang, waardoor je de tijd hebt om alle handelingen en verrichtingen te oefenen en je eigen te maken. Deze manier van lesgeven is rustig en bevestigend, wat erg prettig is. Ik zit inmiddels met plezier achter het stuur en dat had ik van te voren echt niet verwacht. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!
Mark
Mark
Rijangst overwonnen
Read More
Vanwege rijangst heb ik rijlessen genomen bij Rijles Zonder Stress. Mijn rijinstructeur heb ik aIs een goede en rustige rijinstructeur ervaren, die duidelijk oog heeft voor de persoon aan wie hij rijles geeft. Hij is behulpzaam en begaan met zijn leerling en tast tijdens rijles regelmatig af en/of geeft aan waar de problemen liggen of welke problemen men ervaart. Dat doet hij op een prettige en constructieve manier. Kortom: een prettige, rustige en goede rijschool.
Sofie
Sofie
Opfriscursus gedaan
Read More
Door weinig rijervaring was ik veel kennis en rijvaardigheden kwijt geraakt. Mijn rijinstructeur heeft mij goed geholpen om alles weer op te pakken. Deze is erg geduldig en stelt mij goed op je gemak. Rijlessen zijn echt goed op maat en hebben mij weer kennis en zelfvertrouwen gegeven in de auto!